Fietsreparatie in Aalst

Voor een fietsreparatie in regio Aalst bent u meer dan welkom bij Color-Monkey. Onze fietsenwinkel in Geraardsbergen, nabij Aalst, is gespecialiseerd in het herspuiten van fietsen, maar ook in fietsreparatie. Kom gerust eens langs in onze winkel en laat uw fiets op een professionele manier herstellen.

Reparatie en lakwerken

Gepersonaliseerde ontwerpen

Nieuwste technologie en materiaal

Wilt u weten wat wij voor uw fiets kunnen doen?

Een volledige fietsreparatie in regio Aalst

Bent u tijdens het fietsen gevallen? Dan is de kans reëel dat er schade aan uw fiets is. Zo is het mogelijk dat het carbon frame van uw fiets gebroken is. In dit geval kunt u best zo snel mogelijk onze specialisten inschakelen. Bij een carbonbreuk kan uw fietskader namelijk nog verder scheuren, waardoor de kosten en het nodige werk enkel zullen oplopen. Wij helpen u dus graag zo snel mogelijk bij het repareren van een carbonbreuk. Bij een val met de fiets is er vaak ook sprake van lakschade. Wilt u dat uw fiets er weer gloednieuw uitziet? Dan kunt u bij ons bedrijf uit Geraardsbergen terecht voor het herspuiten van uw fietskader. Geeft u uw fiets graag een nieuwe look? Wij personaliseren deze met plezier.

Laat de reparatie aan onze experten over

Ons bedrijf uit regio Aalst zorgt voor een fietsreparatie van hoge kwaliteit waardoor u binnen de kortste keren terug naar hartenlust kunt fietsen. Breng gerust uw fiets binnen en wij kijken wat mogelijk is. Zit u nog met vragen? Dan kunt u bellen naar +32 54 24 59 68 of een e-mail sturen naar info@color-monkey.be.